Apollo13 dnes rozduní underground

Apollo13 dnes rozduní underground
ilustrační foto

 

Prostějovské APOLLO 13 bude v pátek 17. května svědkem těžkého nářezu. Mimo skvělých Rajjagungle Rockers a dalších kapel vystoupí legendární DJ Pixie. Muž, který byl v anketě Czech Drumandbass Awards zvolen nejlepším DJem roku 2007, 2008, 2009, 2010 a 2012, nabídne jedinečné a nápadité mixy, se kterými dobývá Evropu.

 

 

Pro Pixieho jsou typické přesné, rychlé a nápadité mixy, které každé jeho vystoupení nabíjí mimořádnou dávkou energie. „Mám rád spád, zajímavé nápady a myšlenky. A hlavně to, u čeho se lidi baví," netají se milovník breakbeat/electro house a dubstepu. Své umění předvedl v Rusku, Německu, Rakousku, Polsku či Slovensku a zahrál si po boku většiny světových DJ a producentů.

"Návštěvníky potěší Rajjagungle Rockers z Olomouce, kteří začnou celý tento hudební masakr. Součástí večera budou také těžké a mohutné tech-house rytmy hrající na anglickém rádiu společnosti Wall 2 Wall Records a skvělý TB Production," přidal pozvání majitel klubu Apollo13 Mira Hasa. Vstupné na tuto mimořádnou akci je do 23 hodin za pouhých 60 korun.

(rl)

 

 

 

Poslat nový komentář