Do Kaska míří Ego!

Do Kaska míří Ego!
ilustrační foto

 

„On je prostě nejvííííííííííc!!!!!" Přesný popis muže, kterému bude v pátek večer patřit sál prostějovského Kulturního a společenského centra. Slovenský rapper Ego to rozjede v osm večer!

 

Uhrančivý pohled, jedinečný hlas a hit Žijeme len raz. To je slovenský rapper Ego, neboli Michal Straka. Třicetiletý charismatický zpěvák, jehož největším kamarádem je Patrik Rytmus Vrbovský, patří v současné době ke slovenské rappové špičce. Svědčí o tom fakt, že jeho skladbu Žijeme len raz vidělo na YouTube už neuvěřitelných 25 milionů lidí!

Spolu s Rytmusem nahrál i další hity jako Deti stratenej generácie či Noc patrí nám. V současnosti boduje spolu s Tomim s dalším hitem. „Skladba Každý deň je věnována nehodovosti mladých lidí, kteří jsou na silnicích nejrizikovější skupinou z hlediska užívání alkoholu a překračování povolené rychlosti," dočtete se na Egových stránkách.

 

Ego se kromě hudby věnuje i charitě, je jedním z andělů oblíbeného slovenského televizního pořadu Modré z neba. V Prostějově představí snědý krasavec laserovou show a nabušené hity! Tak neváhejte, Ego je zde pro vás!

(rl)

 

 

Poslat nový komentář