Chcete si zatančit s partnerem MISS Europe Moniky Žídkové ze StarDance?

Chcete si zatančit s partnerem MISS Europe Moniky Žídkové ze StarDance?
ilustrační foto pořadatelé, pozvánka
Další fotky: 
Chcete si zatančit s partnerem MISS Europe Moniky Žídkové ze StarDance?

 

V sobotu 12. dubna od 18.00 do 23.00 proběhne v prostorách Společenského domu v Prostějově Závěrečný večer pokročilých tanečních kurzů vedených tanečním mistrem Janem Halířem. 

Jan Halíř je známý především z účinkování v televizní taneční soutěži StarDance II., aneb když hvězdy tančí, kde jste ho mohli vidět po boku Miss Europe 1995 Moniky Žídkové. V průběhu tanečních kurzů byla Honzovi partnerkou Zuzka Kožnárková, členka kapely NOVIOS, která absolventy kurzu a hosty doprovodí k tanci.

Vstupenky na závěrečný večer v ceně 150 korun je možné si zakoupit v Kulturním klubu Duha nebo za 100 korun na stání v den konání akce. 

Komentáře

Já nepochopím, jak můžou být lidi tak zlí a navíc se skrývat za anonymní vzkazky...Petra Vidmuchová

 

Nemyslím si, že ten článek psal pan Halíř a proto autor zmínil, že tancoval ve StarDance jelikož tam vybírají jen velmi dobré tanečníky. A také si nemyslím, že si prostě řekl: Tak dne zabiji nějakého muže... Proto mi přijde vaše reakce naprosto přehnaná a zbytečná. Kdyby to byl vrah, tak je ve vězení a nevedl by navíc pod záštitou města taneční :)

                                          S přáním pevného zdraví Mafalda Hopkirková 

Nevím, proč si musí Halíř dělat reklamu pomocí soutěže Star Dance, když z ní vypadl díky tomu, že zabil otce dvou malých dětí.  Pojďme tedy tančit s vrahem! V dnešní společnosti lze vše !!

Poslat nový komentář