STARTfest Želeč už po třetí

STARTfest Želeč už po třetí
ilustrační foto

Již třetím rokem se koná v Želči multižánrový a multikulturní festival STARTfest Želeč. Letos vypukne v sobotu 5. července od 14 hodin.

Na STARTfestu 2014 se představí PRAGO UNION, Helemese, MessenJah, The Linings, Off Axis, Svervou, The High Corporation a spousta dalších. Kromě hudby nabídne festival také veletrh neziskových organizací, kde se budou prezentovat např. Člověk v tísni, Amnesty International, Červený Kříž, ICM Prostějov, Be International.

Tyto a další organizace budou mít připraveny prezentační stánky s aktivitamipro děti i dospělé a široké veřejnosti bude také umožněno zapojit se do některého z dobročinných projektů.

Na programu budou také vystoupení a workshopy Teamu Arboria, břišní tanečnice Jahanary nebo taneční skupiny TK Flow. Stanoviště s jízdou na lodičce, slack-line, lukostřelbou či airsoftem představí možnosti využití volného času.

STARTfest 2014 bude začínat tradičně již ve 14 hodin. Pro vzdálenější návštěvníky je zajištěno zdarma stanové městečko. Samozřejmostí jsou lokální i mezinárodní gastronomické pochutiny a nápoje a letos nově také čajovna.

Více o festivalu najdete na www.startfest.cz, www.facebook.com/StartfestZelec, www.twitter.com/STARTfestZelec. (red)

Poslat nový komentář