Divadlo obléklo svůj web do nového kabátu

Divadlo obléklo svůj web do nového kabátu
ilustrační foto

Městské divadlo v Prostějově spustilo v pondělí 4. srpna modernizovanou podobu svých internetových stránek. Představuje na nich také nové logo a virtuální prohlídku. Úvodní stránka zaujme živě graficky zpracovanými upoutávkami atraktivních pořadů, návštěvníci ocení také přehledný kalendář akcí.

„Předchozí stránky sloužily divadlu pět sezon a po obnově už doslova volaly. Věřím, že se v nich návštěvníci rychle zorientují a najdou všechny potřebné informace,“ uvedla ředitelka Městského divadla v Prostějově Jana Maršálková s tím, že web je důležitým informačním zdrojem nejen pro diváky, ale také pro hostující divadla, neboť poskytuje vyčerpávající informace o jevišti, zákulisí i technickém vybavení divadla. Za grafickou modernizací webu stojí podle Maršálkové prostějovský Atelier Modrý anděl Magdaleny Jansové.

Virtuální prohlídka, kterou zpracovalo rožnovské studio Vectris, potěší všechny obdivovatele Národního domu, který je národní kulturní památkou. „Lidé si mohou Národní dům prohlédnout ze všech úhlů pohledu, zvenčí i uvnitř. Prohlídka jim umožní prozkoumat výzdobu do nejmenších detailů, ve vyskakovacích oknech najdou fotografie detailů i potřebné základní informace o tomto architektonickém skvostu,“ informovala ředitelka.

Pod záložkou vstupenky objeví návštěvníci jednoduchý on line rezervační systém vstupenek. “V této chvíli nabízíme on line rezervaci a prodej koncertů Radůzy, Ondřeje Brzobohatého a Věry Martinové s Orchestrem Václava Hybše,“ informovala Jana Maršálková a dodala: „Jakmile 4. září ukončíme prodej předplatného, budou v on-line systému k dispozici také doprodejové vstupenky na jednotlivá abonentní představení.“ (eze)

Komentáře

To mi hlava nebere, proč tu není taky odkaz ?!

Poslat nový komentář