Zažijte vášeň Ria na Urbano Latino Festivalu v Olomouci

Zažijte vášeň Ria na Urbano Latino Festivalu v Olomouci
ilustrační foto plakát

Žhavá hudba, temperamentní taneční rytmy, svůdné pohyby, vyzývavé šaty, to je jen drobný výčet toho, co předvede Urbano Latino Festival. Tentokrát do Olomouce přijíždí již 7. ročník prestižní akce. 

“Těšte se na největší latino událost v okolí, která už 25. května přinese do Olomouce jedinečnou letní atmosféru brazilských pláží a velkolepých karnevalů v Riu de Janeiru,” říká za pořadatele ředitel agentury Forsberg Marek Berger. Do olomouckého S klubu, kde se Urbano Latino Festival koná, přijede napříkla Caribe Band. Karibská kapela, která hraje i songy známých hvězd jako Carlos Santana, Gypsy Kings, Michel Teló či Manu Chao. Chybět nebudou ani přední latino djs.

Pokud si nejste jistí v tanečních krocích salsy či samby, nevadí. Ba naopak, maximálně si můžete užít tanečníky z Brazílie a mini školy latinskoamerických tanců, v nichž vás profesionální lektoři taneční kroky naučí. Skvělý večer pro vášnivé páry a zároveň jedinečná příležitost pro divoké seznámení. Na Urbano Latino Festivalu nesmíte chybět!

Vstupenky jsou v předprodeji v síti Ticketstream a v podloubí radnice Olomouc. (red)

Poslat nový komentář