Vánoční koncert Richarda Pachmana a Dity Hořínkové

Vánoční koncert Richarda Pachmana a Dity Hořínkové
ilustrační foto

Tradiční adventní koncert skladatele a zpěváka Richarda Pachmana, olomouckého rodáka, a muzikálové herečky a zpěvačky Dity Hořínkové se letos uskuteční v sobotu 15. prosince v 17:00 hodin v prostějovském Husově sboru (Demelova 1). Diváci si poslechnou nejen adventní písně a koledy, ale mohou se seznámit i s písněmi z nového Vánočního alba, které k turné vychází a které obsahuje původní autorské Pachmanovy skladby i úpravy starých koled a jež přináší předvánoční náladu nejen díky hlasům obou aktérů, ale i díky neobvyklým nástrojům, jakým je například Sundrum.

„Jedná se o naše osmnácté společné adventní turné s Ditou Hořínkovou. Jako dárek jsme našim posluchačům letos připravili kolekci adventních písní na Vánočním albu, přičemž většina z nich na koncertech zazní. Velmi se na naše předvánoční publikum těšíme. Jsme vděčni, že se z našich koncertů v prostějovském Husově sboru stala tradice a velmi se na prostějovské publikum těšíme. Rovněž po skončení adventních koncertů již tradičně navštívíme Dětský domov ve Strančicích, kam přivezeme již po osmnácté finanční výtěžek z koncertů. To je vedle radosti ze samotného zpívání druhá veliká radost,“ dodává Richard Pachman.

Předprodej vstupenek v síti Ticket Art, www.ticket-art.cz. Info: www.richardpachman.cz, www.pachman.cz, www.facebook.com/richardpachman.

(TZ)

Poslat nový komentář