Do Prostějova zavítá Špaček a nahatí chlapi. Dva

Do Prostějova zavítá Špaček a nahatí chlapi. Dva
ilustrační foto
Další fotky: 
Do Prostějova zavítá Špaček a nahatí chlapi. Dva

Agentura Mamut pořádá v první polovině roku 2020 v Prostějově hned dvě divadelní představení. A vy se těšte, budeme soutěžit o vstupenky.

Dne 17. února 2020 uvede v Městském divadle Prostějov Ladislava Špačka a Etiketa není věda. Dvouhodinová one man show mistra etikety Ladislava Špačka, ve které shrne vše, co bychom měli znát, abychom se nechovali jako slon v porcelánu. Víte, jak se obléknout do divadla? Které šaty by neměly chybět v žádném dámském šatníku? Jaký je rozdíl mezi šedým a černým oblekem? Umíme se správně představit? Kdo nastupuje první do výtahu? Na desítky otázek dostanete v pořadu odpovědi. A co víc, budete překvapeni, jak může být etiketa zábavná.

Druhým představením je 24. května 2020 hra francouzského dramatika Sébastiena Thiériho Dva nahatý chlapi. Bláznivá komedie kontroverzního francouzského autora, která v současné době slaví v Paříži velké úspěchy. Seriozní advokát, věrný manžel a otec dvou dětí, se jednoho dne probudí nahý v posteli se svým kolegou z práce. Ani jeden netuší, jak se do této situace dostali, manželka jednoho z nich však vymyslí způsob, jak zjistit pravdu. Ale ta je, jak se nakonec ukáže opravdové pravdě hodně vzdálená. Hrají Martin Zounar, Martina Randová, Martin Kraus, Daniela Šinkorová / Michaela Dittrichová. Hrát se bude v KaSCentru. (red)

Poslat nový komentář