Soutěžte s Harry Potterem, zve knihovna

Soutěžte s Harry Potterem, zve knihovna
ilustrační foto

Podzim, to není jen Halloween. V Městské knihovně Prostějov mají toto roční období spojené s Harry Potterem - online kvíz.

Zábavné odpoledne s Harry Potterem se v knihovně pro děti a mládež letos bohužel uskutečnit nemůže. Proto knihovna pro své čtenáře připravila alespoň soutěžní on-line kvíz. Můžete si v něm vyzkoušet, jak dobře znáte svět Harryho Pottera - čeká na Vás třiadvacet zvídavých otázek. Kvíz je určen všem zapáleným fanouškům světoznámého čaroděje a určitě se u něj dobře pobaví nejen děti, ale i dospělí.

Zadání a všechny další potřebné informace k soutěži najdete na adrese www.knihovnapv.cz/…rry. Své odpovědi můžete posílat od 7. října do 13. prosince 2020. Kvíz si může vyzkoušet kdokoli, ale do slosování o výhry budou zařazeni pouze registrovaní čtenáři prostějovské knihovny do 18 let.

Tři vylosovaní výherci získají hodnotné ceny s tematikou Harryho Pottera. Jejich jména zveřejníme v průběhu prosince na webu knihovny a na facebooku. „Těšíme se na Vaše odpovědi,“ vzkazují knihovníci. (Zdroj Městská knihovna Prostějov)

Poslat nový komentář