Hokejový potěr rada města podpořila. Závěr je na zastupitelstvu

Hokejový potěr rada města podpořila. Závěr je na zastupitelstvu
ilustrační foto LHK Jestřábi mládež

Oba kluby, věnující se mládežnickým týmům ledního hokeje, Rada města Prostějova finančně podpoří. Peníze v hotovosti jim ale do rukou nedá. Konečné slovo budou mít zastupitelé už 13. března.

"Není možné, abychom jakoukoli  formou dali peníze LHK Jestřábi Prostějov - mládež, protože by skončily u exekutora. Rada se proto rozhodla, že led zaplatí až do dubna za oba kluby a proplatí jim i případné náklady na cestovné na zápasy," vysvětlila primátorka Alena Rašková.

LHK Jestřábi Prostějov – mládež nedostávali ani dříve finanční prostředky. Oproti fakturám za nájem ledu od Domoví správy je platil Odbor kultury a sportu prostějovského magistrátu. Protože ale exekutor by takto schválené peníze zabavil, rada zvolila jinou variantu. "Co bude dál, zatím nevíme. Oba kluby by se měly dohodnout, znova opakuji, že my jejich spor rozsuzovat nebudeme," dodala primátorka. (ber)

Komentáře

Absolutní opovrhovani českým právním řádem. Obcházet zákon o exekucích tak stupidním způsobem, to se snad ani nedá vymyslet. P. EU

Poslat nový komentář