Legenda pomáhá: Aukce speciálních dresů končí již za čtyři dny!

Legenda pomáhá: Aukce speciálních dresů končí již za čtyři dny!
ilustrační foto

Do konce aukce speciální edice prostějovských dresů zbývají už pouhé čtyři dny. Dresy můžete dražit už jen do 28. února do 17:00 na portále www.sportovniaukce.cz. Legenda pomáhá je projekt, který sjednocuje celé hokejové hnutí v České republice! Výjimečný projekt vznikl u příležitosti výročí padesáti let od chvíle, kdy legendární hráč a trenér Ivan Hlinka poprvé nastoupil do zápasu nejvyšší soutěže. Do projektu se zapojily všechny kluby Tipsport extraligy, WSM Ligy, vybrané celky 2. ligy a zástupci univerzitního hokeje.

Na webu www.sportovniaukce.cz můžete dražit speciální sadu dresů ze zápasu 46. kola WSM Ligy, ve kterých Jestřábi nastoupili proti přerovským Zubrům.

Vyvolávací cena dresů je 867 korun. Částka v sobě zahrnuje čísla, která jsou pro sezonu 2016/2017 specifická – tedy 80 let nejvyšší soutěže a nedožité 67. narozeniny Ivana Hlinky (26. ledna).

Výtěžek z dražby bude předán Nadačnímu fondu Ivana Hlinky, který pomáhá bývalým hráčům a funkcionářům, kteří se sami nebo jejich rodiny nacházejí v sociálně obtížné životní situaci. (Zdroj LHK Jestřábi)

 

Poslat nový komentář