Pomáhat tancem se bude po desáté!

Pomáhat tancem se bude po desáté!
Foto archiv Pomáháme tancem

Po dvouleté pauze způsobené pandemickými omezeními vás s radostí zveme na 10. ročník tradičního prostějovského charitativního plesu – Pomáháme tancem. Stejně jako v minulých letech se ples uskuteční v prostorách Společenského domu v Prostějově, a to již v sobotu 7. května 2022 od 19.30.

Jubilejní ročník plesu se ponese v duchu jara a jarní atmosféry, kterou, věřme, všichni společně oceníme, a opět přispějeme na dobrou věc. Výtěžek plánují organizátoři rozdělit mezi Střední školu, základní školu a mateřskou školu Prostějov, Komenského 10 a Centrum sociálních služeb Prostějov, p. o. Získané finanční prostředky poputují na pomůcky do multisenzorické místnosti Snoezelen a vybavení rehabilitační pracovny pro děti s postižením, dále pak na nákup speciálního rotopedu pro seniory.

V rámci doprovodného programu se návštěvního mohou těšit kromě rozličných tanečních vystoupené také na ukázku cyklistické krasojízdy, čeká na nás také štědrá tombola. Připraveny budou také oblíbené plesové odznáčky v nových designech. K tanci a poslechu zahraje zkušená kopřivnická kapela ALFA band. Vstupenky na ples je možné zakoupit přes on-line rezervační systém, odkaz na něj spolu s dalšími informacemi naleznete na webu www.charitativniples.cz.

„Věřím, že stejně jako při minulých devíti ročnících splní náš ples svůj cíl. Tím je nabídnout lidem kultivovanou zábavu a zároveň pomoct dobré věci, snažíme se tak stále naplňovat myšlenku, která kdysi, za našich studentských let, vznikla. Za celý tým pořadatelů bych vás chtěl všechny co možná nejsrdečněji pozvat na náš tradiční charitativní ples. Těšíme se s kolegy na vás!“ dodává závěrem Tomáš Lázna, předseda spolu Pomáháme tancem.

Kontakt:

Ing. Tomáš Lázna

mail: t.lazna@gmail.com

tel.: 604 827 431

 

Web: www.charitativniples.cz

Facebook: https://www.facebook.com/events/1844663929256001

 

 

 

Poslat nový komentář