Protidrogový vlak zastaví na hlavním nádraží již zítra

Protidrogový vlak zastaví na hlavním nádraží již zítra
ilustrační foto plakát

Takzvaný protidrogový vlak REVOLUTION TRAIN již poněkolikáté vyráží na turné a vůbec poprvé zastaví i v Prostějově. Zastaví v železniční stanici hlavního nádraží, a to ve čtvrtek 9. 11. 2017 v osm hodin.

Jde o speciálně upravenou a vybavenou stříbrnou vlakovou soupravu, v jejímž interiéru návštěvníci projdou 5D projekcí, která ukazuje hrozby závislostí a vede k zamyšlení o hodnotě lidského zdraví. Vnitřní design vlaku svou konstrukcí odpovídá křehkosti a genialitě lidského těla a kontrastuje s vnější „ocelovou agresí“. Nejsložitější živý stroj, lidské tělo, v kombinaci s nejmodernější technologií se jeví jako ideální spojení pro tento interaktivní projekt zacílený na lidské smysly. 

Vlak se již objevil na více než 50 nádražích. 

V době od 8.00 do 14:20 hodin (začátek poslední prohlídky) budou vlak navštěvovat objednaní žáci prostějovských základních škol s pedagogickým doprovodem. Následně od 15:30 do 18:20 hodin (začátek poslední prohlídky) bude vlak přístupný široké veřejnosti za symbolické vstupné 20,- Kč. Vstupné je dotováno z finančních prostředků Statutárního města Prostějova, přičemž pro žáky objednaných ZŠ je vstup zcela zdarma.

Minimální věk návštěvníků vlaku je deset let a realizátor programu REVOLUTION TRAIN doporučuje, aby děti ve vlaku byly doprovázeny dospělou osobou, nejlépe rodiči. (red)

 

Poslat nový komentář