Radní se sejdou v úterý

Radní se sejdou v úterý
ilustrační foto

Jednaosmdesátá schůze Rady města Prostějova se bude konat v úterý 23. 3. 2021. Radní budou mít na stole celou řadu bodů.

Jednat budou, mimo jiné, o  návrhu na zahájení zadávacího řízení „Národní dům Prostějov – rekonstrukce kuchyně, kotelny a zdroje tepla“ a návrhu na zahájení zadávacího řízení „ZŠ E. Valenty - rekonstrukce tělocvičen“, zahájení zadávacího řízení stacionárního radarového měřiče rychlosti včetně programového vybavení  a  návrh peněžité pomoci určené provozovatelům živností ke zmírnění dopadů krizového opatření v souvislosti s epidemií COVID-19.

Zabývat se budou rovněž dotacemi do sportu, kultury a životního prostředí, informacemi o přerušení provozu mateřských škol zřizovaných statutárním městem Prostějovem a plánem provozu MŠ v červenci a srpnu 2021 a výsledky veřejnosprávní kontroly u zřízených příspěvkových organizací – MŠ.

Na stole budou mít rovněž materiály k běžeckému tunelu na ZŠ J. Železného, záměry prodeje, zápůjček a výkupů pozemků a jednat budou o poskytnutí peněžitého daru na zakoupení sportovního kola handbike  pro osoby zdravotně a tělesně postižené.

Čeká je i rozpočtové opatření v souvislosti s povinným testováním zaměstnanců, návrh pojmenování nové ulice v Prostějově a příprava zasedání zastupitelstva města mimo schválený harmonogram. (red) 

Poslat nový komentář