Radní se opět sejdou v úterý

Radní se opět sejdou v úterý
ilustrační foto

V úterý 8. února se prostějovští radní sejdou k dalšímu jednání. Čeká je celá řada bodů.

Projednají například zprávu o činnosti Městské policie Prostějov a analýzu stavu veřejného pořádku ve statutárním městě Prostějov za rok 2021, změnu jednacího řádu komisí rady města, zřízení pracovní skupiny pro udělení Cen města Prostějova 2021 a návrh na zahájení zadávacího řízení „Zimní stadion – výměna kopilitů na východní straně, rekonstrukce šatny hosté“.

Na stole budou mít dotace ze sportu, jmenovat budou člena správní rady obecně prospěšné společnosti NÁRODNÍ DŮM Prostějov o.p.s., zadají veřejnou zakázku Ekologická výchova a osvěta 2022, schválí dotační program Regenerace městských památkových rezervací a městských památkových zón v roce 2021.

Zabývat se budou výpůjčkami a prodejem pozemků, cenami za pronájem urnových míst v kolumbáriích a hrobových míst na hřbitovech na území města Prostějov, smlouvou o nakládání s odpady – použitými rostlinnými oleji a tuky, plánem oprav chodníků v Prostějově v roce 2022 a pronájmy nebytových prostor a bytů. Čeká je rovněž jednání o dotacích do sociální oblasti. (red)

Poslat nový komentář