Dnes se koná 110. schůze Rady města Prostějova

Dnes se koná 110. schůze Rady města Prostějova
ilustrační foto ber

V úterý 8. 3. 2022 se prostějovští radní sejdou ke svému v pořadí sto desátému jednání. Čeká je celá řada důležitých bodů.

Zabývat se budou, mimo jiné, nákupem uměleckých děl, jmenováním velitelů jednotek sboru dobrovolných hasičů statutárního města Prostějova, schválením projektových týmů k žádostem o dotace z programu Podpora rekonstrukcí sportovních zařízení v obcích Olomouckého kraje v roce 2022 a návrhem změny organizační struktury Odboru dopravy a Odboru sociálních věcí.

Dají souhlas s užitím městského znaku, posvětí odpisový plán statutárního města Prostějova na rok 2022 a placení záloh na náklady exekuce a vyslechnou si informace o přerušení provozu mateřských škol, plán provozu MŠ v červenci a srpnu 2022.

Budou se zabývat ceníkem za pronájem urnových míst v kolumbáriích, hrobových míst a vsypů, cenami pro soutěž škol ve sběru separovaného papíru a přijetím finančního daru od společnosti TextilEco, a.s.

Na stole budou mít informace k prodeji, pronájmu a výkupu pozemků, smlouvu o závazku veřejné služby k zajištění provozu cyklobusu a úhradu vícenákladů MHD souvisejících s uzavírkou ulice Wolkerova. (ber)

Poslat nový komentář