Hlasování o Rákosníčkovo hřiště pouze do pondělí!

Hlasování o Rákosníčkovo hřiště pouze do pondělí!
ilustrační foto MMP

V Prostějově pravděpodobně vyroste další Rákosníčkovo hřiště. V kategorii měst od 25 do 100 tisíc obyvatel je v hlasování Prostějov na druhém místě.

„O tom, kde konkrétně budou Rákosníčkova hřiště, rozhodují svým hlasováním zákazníci společnosti Lidl a ostatní široká veřejnost. Podle výsledku hlasování budou následně vybrány prodejny Lidl s nejvyšším počtem hlasů. V jejich blízkosti vzniknou Rákosníčkova hřiště,“ říkají webové stránky společnosti. V kategorii měst jako je Prostějov se hlasuje o dvojici hřišť.

„V této chvíli je Prostějov na druhém místě. To znamená, že se v Prostějově bude stavět,“ potvrdila vedoucí projektu Rákosníčkovo hřiště Zuzana Ritterová ze společnosti Lidl a dodala, že podmínkou je setrvat na druhé, vyhlasované pozici. Pokud se to Prostějovu podaří, hřiště v Anenské ulici bude! Hlasování probíhá do půlnoci dne 29. 2. 2016.

Cílem projektu Rákosničkova hřiště je, podle společnosti Lidl Česká republika, podpora volnočasových aktivit malých školáků a předškoláků s jejich rodiči. V rámci tohoto projektu plánuje společnost Lidl postavit v období roku 2016 celkem deset Rákosníčkových hřišť, a to v blízkém okolí svých prodejen na území České republiky. Symbolem celého projektu a dominantou každého dětského hřiště bude oblíbená kreslená pohádková postava Rákosníček. (Zdroj MMP)

Poslat nový komentář