1. Moravské setkání automobilů RVHP už v sobotu! Dojede i dvojkanón!

1. Moravské setkání automobilů RVHP už v sobotu! Dojede i dvojkanón!
Foto archiv Roman Nezhyba

Žralok bude hostit na 150 aut a motocyklů všech značek bývalého východního bloku. Sjedou se na vůbec prvním moravském setkání vozů RVHP, které se uskuteční 10. září v autokempu Žralok v Plumlově. A k vidění budou opravdové chuťovky!

„Už teď můžu přislíbit jedinečnou podívanou. Po vlastní ose přijede samohybný protiletadlový dvojkanón vz. 53/59 z doby ČSLA. Posádku budou tvořit tři dospělí a dvě děti,“ sdělil PvNovinkám exkluzivně hlavní organizátor Roman Nezhyba. Registrace vozidel se uskuteční v době od 8 do 10 hodin, následovat bude uvítaní a zahájení akce. „Těšit se můžete na retro soutěže aneb jak jsme si hrávali jako děti,“ vypočítal Nezhyba.

Ve 13 hodin se účastníci vydají na spanilou jízdu, která povede přes Ohrozim - Mostkovice - po Tiché na Smržice - Studenec - Olšany - Hněvotín – až do Olomouce, na pevnost Fort XIII. Zpátky do kempu se jízda vrátí v 17 hodin, kde bude pokračovat další program. „Nabídneme RETRO DISCO SHOW ze 70. a 80. let, noční leteckou - světelnou show, kubánskou hudbu a ohňostroj,“ dodal Nezhyba.

Akci pořádá Pohotovostní útvar VB, Sportovní klub policie Moravan Prostějov a International Police Association, sekce ČR, územní skupina 223 Prostějov. (ber)

 

Poslat nový komentář