SK Prostějov 1913 bodovali na Slovensku

SK Prostějov 1913 bodovali na Slovensku
Foto SK PROSTĚJOV 1913
Další fotky: 
SK Prostějov 1913 bodovali na Slovensku
SK Prostějov 1913 bodovali na Slovensku

V sobotu o čtvrtém adventním víkendu se hokejisté SK Prostějov 1913 vydali reprezentovat město Prostějov na vánoční turnaj Christmas Cup 2016 do slovenské Dubnice nad Váhom. Jednalo se o setkání hokejistů narozených v roce 2007 a později. 

Prostějovští sportovci tak změřili své síly s hokejovými kluby Dukla Trenčín, Slovan Bratislava, Hoba Bratislava a Gladiators Trnava. Barvy našeho města hájila hned dvě družstva. Hokejisté z družstva „A“ se umístili na báječném 2. místě, kdy podlehli pouze jedinému soupeři. O dvě příčky níže pak skončilo mužstvo, kterému bylo na startovní listině přiřazeno za jméno klubu SK Prostějov 1913 písmenko „B“. Vedle úžasného týmového umístění sbírali naši malí sportovci trofeje i v individuálních soutěžích. Tímto gratulujeme Anetce Florýkové k titulu nejlepší hráčky turnaje a Míšovi Nazadovi za nejlepšího střelce a dále nejrychlejšího bruslaře turnaje.

"Tímto bych chtěl poděkovat vedle všech sportovců i trenérům, rodičům všech zúčastněných, a organizátorům tohoto sportovního happeningu, kteří společně vytvořili dětem úžasné zázemí a atmosféru", sdělil Michal Stryk. (red)

Poslat nový komentář