Biatlonisté poběží ve Skalce

Biatlonisté poběží ve Skalce
ilustrační foto
Další fotky: 
Biatlonisté poběží ve Skalce

 

Klub biatlonu Prostějov pro rozvoj běžecké zdatnosti svých členů již řadu let spolupracuje s Ligou stovkařů Olomouc. Členové klubu se zúčastňují běžeckých závodů Velké ceny vytrvalců Olomouckého kraje.

„V obci Skalka jsme před sedmi lety při jednání se starostou Antonínem Frgálem otevřeli sérii závodů Běh ve Skalce. Závod je zařazen do Velké ceny vytrvalců a od letošního roku i Malé ceny vytrvalců Olomouckého kraje. Obecní úřad Skalka za podpory Krajského úřadu Olomouckého kraje se významně podílí na přípravě a provedení závodů, které organizačně zajišťuje Klubu biatlonu Prostějov,“ uvádí předseda Klubu biatlonu Prostějov Antonín Dušek.

 

Běh ve Skalce bude tedy mít 8. června 2013 již sedmý ročník, a také čtvrtý ročník Memoriálu Radomila Večeři, trenéra Klubu biatlonu Prostějov, iniciátora a spoluzakladatele Běhu ve Skalce.

Závody jsou otevřeny všem věkovým kategoriím, od tzv. běžecké školky až po seniory. V pěkném prostředí lázeňského areálu ve Skalce závodníci nacházejí příležitost pro sportovní i společenskou podobu Běhu ve Skalce. Podrobnosti najdou zájemci v propozicích Závod Skalka 2013 na www.biatlon-prostejov.webnode.cz.

 

Mgr. A. Dušek,

předseda Klubu biatlonu Prostějov

Poslat nový komentář