Na závěr přípravy si 1. SK poradilo s Hodonínem

Na závěr přípravy si 1. SK poradilo s Hodonínem
ilustrační foto

Poslední generálka před úvodním kolem MSFL dopadla pro Prostějov alespoň výsledkově dobře, divizní Hodonín porazili 2 : 1 dvěma brankami nové akvizice v týmu Karla Kroupy.

Domácí Prostějov šel do vedení hned ze začátku zápasu, kdy dostal míč mezi dva obránce syn legendárního Zbrojováka Karel Kroupa, který přišel na Hanou z Brna na hostování, a ten se z vápna nemýlil. Další velkou šanci na zvýšení náskoku měl Zatloukal, tu ovšem trestuhodně zahodil a z následného protiútoku hosté vyrovnali. Do kabin se šlo za vyrovnaného stavu.

Druhá půle začala velmi nevybíravým zákrokem Pavla Hlocha na jednoho z hostujících útočníků, který byl "odměněn" žlutou kartou a ve vzduchu viselo i vyloučení. Gól se ovšem povedlo opět vstřelit Protějovským, když nařízenou penaltu proměnil Kroupa, který si ve dvou zápasech připsal čtvrtou branku. Vyrovnat mohli hosté po standardce, ovšem centr byl pro jejich útočníka příliš dlouhý, následně se Hodonín dožadoval penalty kvůli údajné ruce prostějovského hráče, ale rozhodčí po krátké poradě penaltu nenařídili a utkání tak skončilo jednobrankovým vítězstvím domácích.

Radim Nemela

Poslat nový komentář