Přijďte si zacvičit v rámci Dnů fitness 2014

Přijďte si zacvičit v rámci Dnů fitness 2014
ilustrační foto

Báječná zpráva pro všechny vyznavače aktivního životního stylu. Konec září je v České republice zasvěcen fitness a pohybu. Přidejte se k nám a přijďte si zacvičit. Bohužel, v Prostějově si tělo neprotáhnete, žádné z našich center se do akce nezapojilo. Budete muset do Olomouce nebo Přerova.

Nevíte kam budete během letošní zimy chodit cvičit? Potom právě pro vás jsou zde Dny fitness s Česko se hýbe, 4. ročník největšího fitness projektu v České republice, který se uskuteční ve dnech 25. až 27. září 2014 v téměř 200 akreditovaných fitness centrech a sportovních areálech po celé České republice.

Od čtvrtka do soboty vám jednotlivá sportoviště nabídnou v rámci „dnů otevřených dveří“ jedinečnou příležitost zdarma si prohlédnout prostředí a vyzkoušet služby, cvičební lekce a kurzy. Vedle vstupů do posilovny a na skupinové lekce sportoviště připravila doprovodný program v podobě měření tlaku, podkožního tuku, poradenství trenérů, výživových specialistů, kosmetické služby a různých ochutnávek. Novinkou v letošním ročníku Dnů fitness je pilotní projekt DĚTSKÝ DEN FITNESS, určený pro představení pohybových aktivit pro děti ve věku od dvou do patnácti let.

Střediska, která se do akce v Olomouckém kraji zapojila, naleznete na http://crfp.ceskakomorafitness.cz/seznam-profesionalu/?filtr_dod2014=1&f.... (ber)

Poslat nový komentář