Kdo vyhrál další dárkový balíček Úrody z venkova

Kdo vyhrál další dárkový balíček Úrody z venkova
ilustrační foto ber

Obchůdek v Kostelecké ulici v Prostějově nabízí už půl roku kvalitní české potraviny. V minulém článku jsme se zabývali mimo jiné zelenými vejci, dnes představujeme ekologickou drogerii. Mezi ní dominuje například mýdlo z hovězí žluči. S Prostějovskými novinkami jste soutěžili o dárkový balíček!

„Rozšířili jsme nabídku také o ekologickou drogerii Tierra Verde. Ač tomu název moc neodpovídá, jde opět o českého výrobce,“ uvedla majitelka provozovny Gábina Frgálová. Zejména maminky může zajímat jedinečné mýdlo na odstraňování skvrn. „Je to mýdlo, ve kterém je hovězí žluč. Žluč obsahuje různé druhy enzymů, které mají schopnost rozkládat tuky a bílkoviny. Výborně odstraňuje tzv. organické skvrny jako je mastnota z jídla, mastnota z pokožky na límečcích a manžetách košil, šťávy z ovoce a zeleniny, krev, tráva, červené víno, hlína, inkoust, apod.,“ vysvětlila Frgálová.

Do soutěže s Prostějovskými novinkami o dárkový balíček se zapojilo množství soutěžících. Bohužel, jen jediný měl štěstí a vyhrál. Gratulujeme Jiřině Snášelové z Konice! (red)

Poslat nový komentář