Chcete vánoční stánek? Hlaste se!

Chcete vánoční stánek? Hlaste se!
Foto ber

Statutární město Prostějov oznamuje záměr pronájmu dřevěných prodejních stánků a souhlasu s umístěním stánků na vánočních trzích na nám. T. G. Masaryka v termínu 25. 11. 2016 – 23. 12. 2016.

Přihláška k prodeji je ke stažení  na http://www.prostejov.eu/cs/aktuality-archiv/pronajmy-vanocnich-stanku.html, případně je možno ji vyzvednout na Odboru školství, kultury a sportu, oddělení DUHA kulturní klub u hradeb, v budově Školní 4. Výběrová komise bude z došlých přihlášek vybírat prodejce pro účast na vánočních trzích.

Kritéria výběru budou následující:

1. prodej vánočního sortimentu, ručně vyrobeného zboží

2. kvalita sortimentu,

3. pestrost nabízeného sortimentu.

Prodejci vybraní výběrovou komisí budou následně kontaktováni s organizačními pokyny k prodeji. Přihlášku je třeba vyplnit čitelně a zaslat na adresu Statutární město Prostějov, OŠKS, oddělení DUHA  Kulturní klub u hradeb, nám T. G. Masaryka 130/14, 796 01 Prostějov nebo na e-mail: posta@prostejov.eu, případně doručit osobně na podatelnu Magistrátu města Prostějova.

V přihlášce uvádějte, zda máte možnost realizace prodeje ve vlastním stánku, s jehož umístěním by souhlasil vlastník pozemku, statutární město Prostějov. Podmínkou je, že stánek musí být zastřešený, uzavřený, dřevěné konstrukce.

Termín uzávěrky přihlášek: 20. 10. 2016. (Zdroj MMPv)

 

 

Poslat nový komentář