Agelky chtějí doma rozdrtit favorita z Cannes!

Agelky chtějí doma rozdrtit favorita z Cannes!
ilustrační foto VK Agel

 

RC Cannes doufají v něco úplně jiného. Volejbalistky VK AGEL Prostějov přivítají renomované mistryně Francie  RC Cannes ve středu 30. října v hale Sportcentra DDM. Přijďte je podpořit!

„Cannes určitě patří mezi silnější týmy Ligy mistryň. Tahounkami mnohonásobných šampiónek Francie jsou nejlepší bulharská volejbalistka Eva Yaneva, italská hvězda Nadia Centoni či dvě vynikající Srbky Ana Antonijevič s Milenou Rašič. A jakmile se zranila francouzská jednička na bloku Victoria Ravva, klub okamžitě angažoval Corinu Ssuschke,“ řekl hlavní trenér Miroslav Čada.

„Chci poprosit diváky, aby od začátku holky maximálně povzbuzovali.  Opravdu bouřlivá atmosféra s častým skandováním a chorály jako ve fotbale či hokeji není v ženském volejbalu častým pravidlem. Tudíž by i natolik silného soupeře jako Cannes mohla dostat do úzkých a naopak naše děvčata vybičovat k výbornému výkonu.,“ vyslovil předseda správní rady VK Petr Chytil. V soutěžním ročníku 2010/11 způsobily Hanačky senzaci vítězstvím na francouzské riviéře 3:2. Zopakují něco podobného i teď ve své hale? Buďte u toho! Začíná se v 18 hodin! (red)

Poslat nový komentář