Čtvrtý ročník Prostějovského voříška se blíží. Hlaste své psí kamarády!

Čtvrtý ročník Prostějovského voříška se blíží. Hlaste své psí kamarády!
ilustrační foto plakát

V neděli 3. září 2017 se v areálu Kynologického klubu Prostějov za Kosteleckou ulicí uskuteční 4. ročník sutěže Prostějovský voříšek. Ještě stále můžete přihlašovat své psí souputníky, a to do 20. srpna!

Soutěžit se bude v kategoriích voříšci, psi bez PP, psi s PP. Rozděleny budou podle věku a výšky. Dalšími doplňkovými soutěžemi bude Dítě a pes: do 8 let včetně. „V této soutěži se bude posuzovat vztah dítěte a psa a především také schopnost dítěte předvést a zvládnout psa ve výstavním kruhu,“ vypočítala jedna z pořadatelek Barbora Zelinková. V soutěži Junior handling: od 9 do 15 let bude kladen důraz na vztah handlera se psem, rozhodčí bude hodnotit celkový dojem, oblečení handlera, schopnost předvést psa, Senior handling: od 16 do 101 let bude kladen důraz na vztah handlera se psem, rozhodčí bude hodnotit celkový dojem, oblečení handlera, schopnost předvést psa.

Připraveny jsou i další soutěže, nejmenší pes, největší pes, nejflekatější pes, chytání piškotů, pejsek šikulka, nejhezčí pár - pes a fena, nemusí být stejného plemene, vzhledu, ale musí tvořit pěkný pár a nejlepší kostým majitele a jeho psa.  „V závěrečných soutěžích vyhlásíme nejhezčí štěně, nejhezčího veterána, nejlepšího voříška, nejlepšího psa bez PP a s PP,“ dodala druhá pořadatelka Eva Sloupská.

Posuzovat se začne v 9,30 hodin. Bližší informace najdete na https://www.facebook.com/events/855595227928921/. (ber) 

Poslat nový komentář