Výluka omezila provoz na trati Nezamyslice - Prostějov

Výluka omezila provoz na trati Nezamyslice - Prostějov
ilustrační foto ČD

V tomto úseku nepojedou vlaky ve dnech 5. – 9. září 2016. Důvodem výluky jsou opravy přejezdových zabezpečovacích zařízení. 

Dopravce České dráhy, a.s. proto musí po dobu výluky všechny vlaky nahradit náhradní autobusovou dopravou. S ohledem na delší jízdní doby po silničních komunikacích se cestující musí řídit Výlukového jízdního řádu. Najdete tam i umístění zastávek autobusů. Všechny vlaky R a Sp 1638 budou nahrazeny náhradní autobusovou dopravou v úseku Olomouc hl.n. – Prostějov hl.n. – Nezamyslice a opačně. Vlaky Os pouze v úseku Prostějov hl.n. – Nezamyslice a opačně.

Všechny rychlíky jsou souběžně vedeny odklonem přes Přerov.

Z důvodu odlišné jízdní doby bude po dobu výluky platit odlišný výlukový jízdní řád náhradní autobusové dopravy, věnujte zvýšenou pozornost při plánování cesty po této trati. Ve vybraných spojích náhradní autobusové dopravy, bude zajištěna přeprava jízdních kol dodávkovým automobilem v počtu cca 6 ks jízdních kol.

Informace k výlukám jsou k dispozici také na www.cd.cz ve složce Vlakem po ČR - Jízdní řád - Traťové jízdní řády. Výlukový jízdní řád bude rovněž vyvěšen v dotčených stanicích a zastávkách. Kompletní informace k výlukám, včetně výlukového jízdního řádu, najdou cestující na našich stránkách www.cd.cz/omezeniprovozu. Případné dotazy zodpoví i operátoři zákaznické linky 840 112 113. (red)

Poslat nový komentář