WorkOut zve do aqvaparku. Už ve čtvrtek!

WorkOut zve do aqvaparku. Už ve čtvrtek!
ilustrační foto archiv PvNovinky

 

Máte rádi Street WorkOut neboli posilování vlastní vahou? Můžete ho pod dohledem prostějovských streetworkerů vyzkoušet ve čtvrtek v prostějovském aquparku. Celodenní akce začíná v 9 hodin.

„Předvedeme zájemcům kalistheniku, typ cvičení, při kterém jako zátěž používáte jen a pouze váhu vlastního těla. Jde v ní především o rozvoj síly, vytrvalosti, ale i ohebnosti,“ vysvětlil jeden z organizátorů Dalibor Nenál.

Při kalisthenice jde podle něj především o získání absolutní kontroly nad svým tělem – naučit se tedy tělo perfektně ovládat, zvládnout při každém cviku zapojit přesně ty správné svaly a maximálně tak využít jejich potenciál.

Vystoupení Seberevolty WorkOut Prostějov měli možnost před nedávnem vidět návštěvníci Restaurant Day. Celorepublikový projekt byl založený na základě vize vyměnit u jedinců drogy, alkohol a cigarety za pozitivní činnosti a následně inspirovat veřejnost vlastním příkladem. V našem městě se mu věnuje bezmála stovka nadšenců, kteří se na magistrát obrátili s přáním, mít své vlastní hřiště. A to se jim, doufejme, brzy splní. (ber)

Poslat nový komentář