Zdravotnická škola zve opět seniory ke studiu

Zdravotnická škola zve opět seniory ke studiu
ilustrační foto logo škola

Střední zdravotnická škola Prostějov otevírá v prvním pololetí školního roku 2018/2019 již třináctý běh kurzu pro seniory, který má název Odpovědným přístupem ke stáří, zdravý životní styl a ochrana člověka za mimořádných událostí, který je pořádán díky finanční podpoře statutárního města Prostějova.

"Je určen všem seniorům, kteří nechtějí jen sedět doma, ale chtějí se něco dozvědět například o těchto tématech: Mimořádné události – poskytování první pomoci, předcházení onemocněním, Relaxační a výtvarné techniky, Očista organismu, Asertivita, Biologické potřeby a jejich saturace a podobně," uvedl zástupce ředitele Střední zdravotnické školy v Prostějově Martin Mokroš s tím, že veškerou problematiku přednášejí zkušení lektoři, kterými jsou vyučující na škole.

Kurz bude zahájen po letních prázdninách 2018 a termín, který bude upřesněn všem přihlášeným, je v rozsahu třiceti hodin (vždy v odpoledních hodinách). Zájemci se mohou přihlásit buď na email: skola@szdravpv.cz, kde uvedou heslo KURZ SENIOR 13, telefonicky na čísle 582 343 861 anebo osobně na sekretariátu školy na Vápenici 3. Počet účastníků je omezen.

"Předchozích dvanáct běhů kurzu se setkalo s mimořádným ohlasem, a jak uvedli sami účastníci, byl pro ně podnětem k většímu zájmu o sebe sama. Účastníci na závěr obdrží i certifikát o absolvování," uzavřel Mokroš. (MM)

Poslat nový komentář