Dítě nikdo nepostrádal, po dvou hodinách byl nalezen rodinný příslušník, uvedla mluvčí strážníků

Dítě nikdo nepostrádal, po dvou hodinách byl nalezen rodinný příslušník, uvedla mluvčí strážníků
ilustrační foto ber

Jak PvNovinky informovaly, v neděli kolem osmnácté hodiny si zaměstnanci drah všimli asi 2,5letého chlapečka, který se pohyboval po hlavním prostějovském nádraží. Když se chlapec dostal i do kolejiště, zjistili, že je sám a povolali pomoc. Hošíka ale dvě hodiny nikdo nehledal! Bližší informace nyní sdělili strážníci.

"V neděli podvečer nám bylo oznámeno z dopravní kanceláře ČD, že se v prostorách hlavního nádraží již nějakou dobu pohybuje malé dítě bez doprovodu. Na místo byla vyslána hlídka. Ani po vyhlášení rozhlasem se k 2,5letému hochovi nikdo nepřihlásil. Dítě odmítalo říct své jméno a s kýmkoli komunikovat. Rodiče strážníci nenalezli ani v okolí, ztracené dítě rovněž hlášeno nebylo," uvedla strážník Tereza Greplová. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která dorazila i s pracovnicí Odboru sociálně právní ochrany dětí. Kloučka si převzali a odvezli. Po dvou hodinách se jim podařilo vypátrat rodinného příslušníka, kterému byl chlapeček předán. Věc je dále v šetření OSPOD.

Podle policejního mluvčího Františka Kořínka ve věci policisté neshledali protiprávní jednání a proto ji odložili. (ber)

Komentáře

Jestli Vy nehledáte pod druhým článkem... Dříve čtěte pozorněji, než začnete komentovat... Redakce

Á tak komentáře jsou pryč, tak to bylo na 100% cikáně.

Poslat nový komentář