AKPR Prostějov reprezentoval ČR na Poháru Federací na Slovensku

AKPR Prostějov reprezentoval ČR na Poháru Federací na Slovensku
Foto Pavlína Radičová

Během víkendu 11. a 12. března proběhl ve slovenském městě Nové Zámky závod gymnastického aerobiku 1. kolo Poháru federací, kterého se tradičně zúčastňují kluby z České a Slovenské republiky. Klub gymnastického aerobiku AKPR Prostějov opět úspěšně reprezentoval město Prostějov, Olomoucký kraj a Českou republiku.

Senior Dance (18 a více let) ve složení Agáta Gečnuková, Klára Hrubá, Sofie Matečná, Kateřina Taršinská, Eliška Vyhlídalová a Kateřina Vepřeková obsadil 1. místo.

Dalšího výborného výsledku dosáhla Eliška Vyhlídalová, která v juniorském triu (15–17 let) společně se závodnicemi ze Sport Aerobic Liberec (Laura Urválková a Lucie Rajtrová) obsadila 1. místo. V juniorské group byla na 2. místě společně se závodnicemi ze sport Aerobic Liberec (Laura Urválková a Lucie Rajtrová) a závodnicemi z A – styl Liberec (Patricie Fabiková a Kateřina Jakubcová).

V kategorii jednotlivců (15–17 let) pád při akrobatickém prvku odsunul Elišku Vyhlídalovou až na 17. místo. Kateřina Taršinská, která v této kategorii závodila poprvé, získala 22. místo z 31 závodnic.

V kategorii jednotlivců 12–14 let skončila Nikola Grulichová na 4. místě (43 závodnic). Měla stejnou známku jako slovenská závodnice, která skončila třetí, horší technické provedení ji ale odsunulo na čtvrté místo.

Pro trio kategorii 12–14 let ve složení Amálie Drobilová, Nicol Papšová, Julie Slámová to byl první závod – skončily na 8. místě.

„Děkujeme všem závodnicím, rodičům, sponzorům, městu Prostějov a Olomouckému kraji,“ doplnila za klub Pavlína Radičová. (Pavlína Radičová)

Poslat nový komentář