PORTA APERTA otevře v sobotu Zlatou farmu Štětovice

PORTA APERTA otevře v sobotu Zlatou farmu Štětovice
Foto FB Zlatá farma

Asociace regionálních značek zve na třetí ročník celostátní akce PORTA APERTA, v jeden den otevře dílny, farmy a výrobny, v nichž vznikají ceněné regionální produkty. PORTA APERTA se letos koná v sobotu 16. září 2023 a umožní si zblízka prohlédnout proces vzniku široké škály výrobků, které nesou prestižní značky kvality od Asociace regionálních značek.

PORTA APERTA je největší událostí svého druhu, která otevírá brány dílen, farem a výroben po celém Česku, umožňující návštěvníkům objevovat a zakoušet autentické regionální zážitky. Je to jedinečná příležitost pro milovníky kvalitního řemeslného zboží, potravin, a přírodních produktů, stejně jako pro ty, kteří hledají nezapomenutelné zážitky mimo velká města.

Asociace regionálních značek, která má za sebou více než 15 let zviditelňování kvalitních regionálních výrobků a služeb, momentálně zastřešuje značky ve 30 svébytných regionech po celé České republice. V nich je certifikováno přes na 1300 výrobků a služeb, které nesou prestižní regionální značky.

Certifikát regionální značky je zárukou místního původu a kvality. Zákazníci mohou mít jistotu, že výrobek splňuje nejvyšší standardy řemeslného zpracování a chutí. Asociace regionálních značek také podporuje a propaguje místní tradiční výrobu a zachování kulturního dědictví.

Mezi místy, která se zapojila do letošního ročníku akce PORTA APERTA, je i Zlatá farma Štětovice. „Zveme návštěvníky na prohlídku naší farmy. Připravujeme pro vás exkurze s praktickými ukázkami výroby. Některé postupy si budete moci sami vyzkoušet. Pro děti budou připraveny dílničky zdarma i možnost projížďky na koních. Všem návštěvníkům nabídneme občerstvení z našich produktů. Naše výrobky si budete moci na místě zakoupit,“ zve Zlata Mádrová Ronzová. (ber)

Poslat nový komentář