Čechy pod Kosířem lákají na „Podzim na zámku". Hlaste se do závodu!

Čechy pod Kosířem lákají na „Podzim na zámku". Hlaste se do závodu!
Foto plakát

Akce Podzim na zámku se v Čechách pod Kosířem uskuteční 28. září 2023. Nabídne výpravu za drakem, biatlonový závod, tematickou výzdobu zámku, dílničky i malování na obličej.

Odpoledne bude patřit dětem, které se ve 13, 14, 15 a 16 hodin mohou vydat na Výpravu za drakem. „Jde o speciální program pro děti. Počet míst je omezen, doporučujeme rezervaci,“ vzkazuje kastelán Martin Váňa.

Do letního biatlonového závodu „O pohár sv. Václava", který je určen dětem od 10 let a dospělým, kteří by si rádi vyzkoušeli novou sportovní aktivitu, se mohou hlásit účastníci do kategorií 10-12; 13-15;16-18; dospělí. Registrace na závod proveďte na rezervacecpk@vmo.cz nebo na tel. 773 784 110. Daná kategorie se poběží, pokud se přihlásí alespoň 3 účastníci. Uzávěrka registrací je 27. 9. ve 12 hodin. Pravidla: 2x střelba z opakovací vzduchové pistole a 2x okruh kolem Malého rybníku (cca 400 m). Za každé minutí cíle +10s penalizace.

Doplnění: Jedná se o pilotní ročník, proto, prosím, omluvte případné komplikace.

Návštěvníky čeká tematická květinová výzdoba zámeckých interiérů v rámci trasy A (zámek) v době od 28. září do 1. října, lesní poznávačka s OMS Prostějov, kde se zájemci dozví, jak to chodí v lese od dam z OMS Prostějov. Dílničky a malování na obličej můžete využít na Hanácké ambasádě.

Více informací a rezervace na tel. 773 784 110 nebo rezervacecpk@vmo.cz.

Změna programu je vyhrazena. (ber)

Poslat nový komentář