Tip na výlet. Strašidelná Zoo Olomouc potrvá celý týden

Tip na výlet. Strašidelná Zoo Olomouc potrvá celý týden
Foto ZOO Olomouc
Další fotky: 
Tip na výlet. Strašidelná Zoo Olomouc potrvá celý týden
Tip na výlet. Strašidelná Zoo Olomouc potrvá celý týden

Všemi očekávaný Večer duchů již klepe na dveře. Zahájí celotýdenní akci pod názvem Strašidelná zoo a spolu s ní proměnu zoo v nevšedně vyzdobený areál plný nejrůznějších bytostí, ale i strašidel, světel a vydlabaných dýní. Idylická podzimní atmosféra, haloweenské dekorace, oblíbená fotostanoviště s piráty, katem, i rodinou hraběte Draculy, dobroty pro zahřátí budou neodmyslitelnou součástí, jakož i pestrý doprovodný program. Strašidelnou zoo pak ukončí Zoo světel, při níž bude za příznivého počasí instalován obří model zeměkoule.

Už v sobotu 21. října se chystá oblíbený Večer duchů. V rámci něj se můžete těšit na dušičkovou fotostěnu, vůni lektvarů, roztodivné pokusy čarodějů z Pevnosti poznání, malování na obličej, volbu Miss děs o nejpovedenější masku a nebojsové si mohou projít stezku hrůzy. Kostýmy jsou samozřejmě vítány. Areál zoo zůstane haloweensky vyzdobený až do neděle 29. října, aby si tuto podívanou mohli užít i další návštěvníci, kteří se do zoo během Večera duchů nebudou mít příležitost dostat.

V sobotu 28. října se pak návštěvníci mohou těšit na další tematickou akci, tentokrát půjde o Zoo světel. „Návštěvníky čekají světelná vystoupení Andělé a Nekonečný vesmír taneční skupiny Obyčejně neobyčejné ženy aneb Hanácké Břôch, které se neobyčejnými stávají ve chvíli, kdy na sebe vezmou kostýmy a z nebes slétnou jako Andělé. Do nebes se zase vrátí v podobě planet a rozplynou se v Nekonečném vesmíru," popisuje mluvčí zoo Iveta Gronská. Za příznivého počasí bude nainstalován velký nasvícený model zeměkoule.

Ve dnech 21. a 28. října bude v zoo platit prodloužená otevírací doba a více podrobností se dočtete na www.zoo-olomouc.cz. (red)

Poslat nový komentář