Tip na víkend. Miss Šantovka v Olomouci

Tip na víkend. Miss Šantovka v Olomouci
Foto plakát

Krásné slečny, nejnovější módní trendy, soutěže o super ceny, nabitý doprovodný program – to je 4. ročník soutěže Miss Šantovka! Koná se 24. a 25. února. V rámci tohoto finálového víkendu bude mít 25 semifinalistek možnost stát se již čtvrtou Miss Šantovka.

Vítězka získá kromě korunky a šerpy pro královnu krásy také mnoho hodnotných cen (zapůjčení auta, wellness pobyt, vouchery na nákupy a spousty dalších hodnotných cen). Spolu s vítězkou budou oceněny také další dvě finalistky a volit budeme i Miss Silueta a Miss Sympatie. Všechny vítězky navíc získají možnost modelingové spolupráce přímo s Galerií Šantovka, s agenturou Prestige Models a také automatický postup do semifinále soutěže Mr. a Ms. Look Bella 2024.

Tyto dny budou okořeněny populárními módními přehlídkami, kdy účastnice odprezentují nejnovější kolekce obchodů pro nadcházející jarní období. Těšit se můžete i na přehlídku v plavkách nebo ve společenských šatech. Chybět nebude ani nabitý doprovodný program, zpěvačka Kristýna Šebíková, soutěže o spousty zajímavých cen anebo již tradiční Miss Šantovka Junior.

Přihlášky do Miss Šantovka Junior zasílejte na asistentka@prestigemodels.cz (celé jméno, ročník narození, foto). Soutěžit se bude v kategoriích 6-10,9 let a 11-14,9 let.

Celým víkendem provede moderátorská dvojce Vilda Šír (influencer, finalista reality show Love Island) a Klára Zemanová (moderátorka Hitrádio Orion, 2. místo Miss Šantovka 2023) a v porotě zasednou další známé tváře, například Nela Slováková, návrhářka Sandra Švédová, modelka Veronika Krajplová a další. (red)

Poslat nový komentář