Dnes je vlčí úplněk. Vládne mu náladový Rak

Dnes je vlčí úplněk. Vládne mu náladový Rak
Ilustrační foto pixabay.com

První letošní úplněk nese označení Vlčí úplněk či také Vlčí měsíc. Měsíc ve fázi úplňku bude pod nadvládou citlivého, ale také náladového Raka. Nastal v sobotu 7. ledna 2023 v 00:07.

Lidé budou velice vnímaví ke svému okolí a mohou zažít příval emocí, s nimiž si nebudou vědět rady. Raci si v životě zakládají především na své rodině a nedají dopustit na svůj domov. Velice důležité jsou pro ně rodinné vztahy, ale i tradice a úzké spojení s přáteli, což jim společně dodává pocit stability. Právě tyto oblasti proto budou při lednovém úplňku hrát prim.

Račí úplněk představuje skvělou příležitost, kdy by měl člověk zapomenout na práci i starosti a více se věnovat svým blízkým. Buďte vděční za všechno, co ve svém životě máte, a pokuste se najít pocit sounáležitosti s okolním světem. Vyzkoušet pak můžete třeba meditaci nebo jógu a jedná se také o vhodný čas pro zútulnění své domácnosti.

Pozor byste si ale měli dát na negativní emoce, plačtivé nálady, silné úzkosti nebo pocity sebelítosti. Tomu byste ale rozhodně neměli podléhat, protože jinak budete mnohem náchylnější k hádkám a různým konfliktům. Raději se snažte odpouštět, zapomínat a nezaobírat se zbytečně událostmi, které již nemají žádný význam. (ber)

Poslat nový komentář