Čeká nás poslední zimní úplněk. Je ve znamení realistické Panny

Čeká nás poslední zimní úplněk. Je ve znamení realistické Panny
Foto astro.cz

Únorový úplněk tentokrát připadne na sobotu 24. února 2024 a nastane v 13:30 hodin středoevropského času (SEČ). Jedná se o úplněk ve znamení Panny, což značí, že půjde o vhodný čas k tomu, abyste si v životě vše dobře naplánovali a dali věci do pořádku. Také se však touto dobou budete nejspíš více zajímat o své okolí a uvidíte kolem sebe více nedokonalostí.

Astrologickým znamením, které má na únorový úplněk největší vliv, je Panna. Jde o znamení zemské, které je ovládáno planetou Merkur. Jeho zrozenci jsou známí svou pečlivostí, pracovitostí, pořádkumilovností a logickým uvažováním. Nepatří mezi snílky, ale jsou to spíše realisté, kteří mívají sklony k perfekcionismu. Můžete se na ně vždy spolehnout, protože rádi pomáhají druhým.

Jedinci narození ve znamení Panny chtějí mít vždy ve věcech pořádek. Kvůli tomu nejspíš v době únorového úplňku budete mít sklony si vše dobře zorganizovat a rozvrhnout si plány do budoucna. Také pravděpodobně budete přemýšlet o tom, kam v životě směřujete.

Ostatním ale můžete během únorového úplňku lézt na nervy, protože budete k jejich chování a jednání kritičtější než kdy dříve. Vzhledem k tomu, jakou mají Panny povahu, se také může stát, že budete neustále chtít pomáhat druhým. Únorový úplněk tedy bude dobrou příležitostí k zahájení nějaké dobrovolnické činnosti. Můžete se ale zaměřit i na své zdraví, vyváženou stravu a pravidelný pohyb.

Své pocity osoby narozené ve znamení Panny před okolím většinou skrývají, protože pro ně není snadné je s někým sdílet a mluvit o tom, co je skutečně trápí. I pro vás tedy možná bude v době únorového úplňku těžké se někomu svěřit a budete raději své negativní emoce držet pod pokličkou. Uvědomte si ovšem, že vám vaši blízcí chtějí pomoci stejně jako vy jim. (ber)

Poslat nový komentář