Blíží se lví úplněk. Přeje kreativitě a sebevědomí

Blíží se lví úplněk. Přeje kreativitě a sebevědomí
Ilustrační foto flicker.com

Lednový úplněk tentokrát připadne na čtvrtek 25. ledna 2024, přičemž nastane konkrétně v 18:53 hodin středoevropského času (SEČ). Jedná se o úplněk ve znamení Lva, jehož zrozenci jsou ovládáni ohnivým živlem. Právě z toho důvodu pravděpodobně budete průbojnější než jindy, pocítíte touhu prosadit se mezi ostatními a budete chtít získat uznání za své úspěchy.

Podle staré indiánské tradice, se lednovému úplňku mezi lidmi dříve říkalo Vlčí úplněk. Jde o úplněk, jenž se obvykle pojí s chladným počasím a sněhovými přeháňkami. Svůj název přitom získal kvůli tomu, že členové vlčí smečky nedaleko indiánských vesnic hladově vyli a čekali na nějakou kořist.

Lednový úplněk se pojí s astrologickým znamením Lva, které je ovládáno ohnivým živlem a Sluncem. Během lednového úplňku nejspíš budete mít o něco větší sebevědomí než jindy, takže se budete cítit skvěle a nebudete se bát nových dobrodružství ani neobvyklých zážitků. Možná se vám díky tomu povede něco, v co jste ani nedoufali, nebo oslovíte osobu, o kterou se už nějaký čas zajímáte, ale prozatím jste neměli dostatek odvahy s ní promluvit.

Vzhledem k touze vyniknout a získat si pozornost svého okolí budete s největší pravděpodobností chtít celému světu ukázat své schopnosti. S nově nabytým sebevědomím se vám jistě podaří upoutat pozornost druhých a diplomatický talent vám pomůže domluvit se prakticky s kýmkoliv. Také můžete v průběhu lednového úplňku pozorovat lepší organizační schopnosti a větší průbojnost.

Lvi jsou nicméně známí také tím, že si potrpí na chválu a obdiv, ale neumí dobře přijímat kritiku. Tento problém může během úplňku v lednu potrápit také vás. Proto se doporučuje si strach z kritiky přiznat a naučit se s ním co nejlépe pracovat. Buďte skromní, přijímejte zpětnou vazbu svého okolí s pokorou a využijte ji ke svému zlepšení.

Ve vztahu bývají lidé narození ve znamení Lva většinou dominantní a okouzlující, dokáží si ostatní snadno omotat kolem prstu a mají potřebu svého partnera vést. Právě v době lednového úplňku tak možná pocítíte touhu po výraznějších projevech citů a uznání od svého protějšku. Také se mohou projevit vaše umělecké schopnosti, jelikož tento čas přeje kreativitě. (red)

Poslat nový komentář