U Výšovic zemřela mladá žena. Po nárazu do stromu

U Výšovic zemřela mladá žena. Po nárazu do stromu
ilustrační foto ZZS

U tragické dopravní nehody dnes ve 13,45 zasahovala posádka s lékařem výjezdové základny z Prostějova. Mladé ženě, zaklíněné v osobním autě, už pomoci nemohla. 

K nehodě došlo za obcí Výšovice dále ve směru na Němčice nad Hanou. "Osobní vozidlo po předchozí kolizi narazilo do stromu. Na místě byla nalezena šestadvacetiletá zaklíněná žena jevící známek selhání životních funkci. Pro mnohočetná poranění neslučitelná se životem mohl lékař bohužel již pouze konstatovat smrt", uvedl mluvčí záchranky Zdeněk Hošák.

PvNovinky v pátek ráno získaly vyjádření policejní mluvčí Marie Śafářové. "Šestadvacetiletá řidička jela s vozidlem značky Škoda Felicia ve směru od Němčic nad Hanou na Výšovice. Při projíždění levotočivé zatáčky patrně nezvládla řízení vozu. Vyjela mimo silnici, kde auto narazilo přední částí do svahu vlevo u silnice a poté do vzrostlého stromu. Mladá žena utrpěla zranění, kterým na místě podlehla. Okolnosti nehody jsou předmětem dalšího šetření," uvedla mluvčí s tím, že ve věci byla nařízena soudní pitva. Škoda byla předběžně vyčíslená na asi 25 tisíc korun. (red)

 

 

Poslat nový komentář