Začalo hlasování o ceny cestovního ruchu. Dejte hlas těm z Prostějovska!

Začalo hlasování o ceny cestovního ruchu. Dejte hlas těm z Prostějovska!
Foto cenykraje.cz
Další fotky: 
Začalo hlasování o ceny cestovního ruchu. Dejte hlas těm z Prostějovska!

Hned z pěti kategorií mohou lidé vybírat během hlasování o ceny cestovního ruchu. Anketa už odstartovala na webu cenykraje.cz. Každý tak může dát hlas svému oblíbenému místu nebo třeba získat skvělý tip na blížící se letní dovolenou.

Na webu najdou lidé přehled nominací, ze kterých mohou vybírat. Rozděleny jsou do kategorií Novinka cestovního ruchu, Nejlepší událost, Nejlepší místo bez bariér, Nejoblíbenější běžkařská trasa a Unikátní gastronomický zážitek. „Do ankety dorazila spousta krásných tipů a nápadů. Všechny jsme zpracovali a ty nejlepší zařadili do vybraných kategorií. Děkuji všem lidem, kteří nominace zaslali i těm, kteří se teď pustí do hlasování,“ dodala Milada Sokolová, uvolněná členka Zastupitelstva Olomouckého kraje pro oblast vnějších vztahů a cestovního ruchu.

Své nominanty má i Prostějovsko. Zámecký park Čechy pod Kosířem soutěží v kategorii Nejlepší místo bez bariér, v kategorii Unikátní gastronomický zážitek pak Festival dobrého jídla ProstěJOV! Ten má za cíl oživit město Prostějov a pobavit hned několika způsoby nejen Prostějovany, ale i jeho návštěvníky. Jedná se o výjimečnou přehlídku, která propojí originální gurmánské pochoutky se zajímavými kulturními zážitky. Během dvou dnů mohou návštěvníci v rámci festivalu navštívit zapojené restaurace a kavárny ve městě, kde ochutnají výborné degustační menu. Zároveň v určených hodinách vystupují v těchto podnicích místní umělci.

„Do ankety je možné se zapojit až do 18. srpna. Webové stránky jsou uzpůsobené tak, aby se bez potíží zobrazovaly také na mobilech – lidé tak mohou hlasovat přímo v terénu a třeba právě v okamžiku, kdy některou z nominovaných atraktivit navštíví,“ doplnila Sokolová. (ber)

Poslat nový komentář