Ve výtvarné soutěži bodovaly děti z Prostějovska

Ve výtvarné soutěži bodovaly děti z Prostějovska
ilustrační foto
Další fotky: 
Ve výtvarné soutěži bodovaly děti z Prostějovska

V 27. ročníku výtvarné soutěže Voda v zahradě, určené pro děti a mládež všech typů škol, Prostějovsko bodovalo.

V celostátním kole se sešlo přes 2500 prací ve všech vyhlášených kategoriích. Byly mezi nimi i nejlepší práce dětí z Prostějova a okolí. Všichni vítězové okresního i republikového kola byli pozváni na slavnostní předávání cen do obřadní síně radnice Prostějov. Ocenění předávala náměstkyně primátora Milada Sokolová a místopředsedkyně republikové rady Českého zahrádkářského svazu Vlasta Ambrožová. Děti dostaly diplomy a věcné ceny, které věnovalo statutární město Prostějov, Olomoucký kraj a Ministerstvo zemědělství. Slavnostní den byl pro děti nejen důvodem k ocenění jejich práce a talentu, ale i pobídkou pro další tvorbu.

Podrobnosti k výtvarné soutěži, včetně oceněných i fotografie nejlepších prací, jsou ke zhlédnutí na webových stránkách ÚS ČZS Prostějov https://zahradkari.cz/…342

Poděkování patří rodičům a pedagogům, kteří mladé výtvarníky v jejich tvorbě podporují, statutárnímu městu Prostějov za možnost uspořádat slavnostní vyhodnocení v obřadní místnosti, a také za spolupráci a finanční podporu činnosti Českého zahrádkářského svazu. (Zdroj Ivana Hasalová, předseda ÚS ČZS Prostějov)

Poslat nový komentář