V Cipísku otevřou v lednu téma ZDRAVÍ

V Cipísku otevřou v lednu téma ZDRAVÍ
Pohádky a karnevaly jsou v mateřském centru vždy vítaným zpestřením.

Zatímco děti si ještě užívají vánoční prázdniny, rozzářený stromeček a hlavně dárky, v Mateřském centru Cipísek už připravují nový program, který hned po vánočních prázdninách rozjedou. Měsíc leden bude věnovaný zdraví. 

K danému tématu se váže především beseda Jak podpořit zdraví s využitím tradiční čínské medicíny pořádaná ve středu 25. ledna. Rodiče si pak v jednotlivých programech osvojí pojem zdraví a psychika, dozvědí se o denních biorytmech, ročních cyklech, své místo v tomto tématickém balíku má i výživa a prevence. 

„Kromě tématického projektu budou od 9. ledna fungovat i pravidelné programy mateřského centra, jako je individuální poradenství pro návrat do zaměstnání, harmonizační cvičení pro ženy, kurz efektivního rodičovství, nebo Cipískova školička s adaptačním programem pro děti při vstupu do mateřské školy,“ uvedly koordinátorky prostějovského MC Cipísek.

Pro šikovné rodiče je do lednového programu zařazen i tvořivý večer „Smaltované šperky“, pro děti pak samozřejmě hopsánky a zpívánky s miminky, hrátky s pohádkou i volné hry.      

(red)

Poslat nový komentář