Až v devátém kole Hanáci bez bodů

Až v devátém kole Hanáci bez bodů
Foto Oldřich Lošťák

Sokol Doloplazy – Haná Prostějov 3:1 (1:1)

V 9. kole 1. B třídy skupiny B olomouckého KFS nastoupili Hanáci na těžkém, blátivém terénu proti mužstvu Doloplaz. Domácím toto „blátíčko“ vyhovovalo a lépe se na něm pohybovali.

Už v 6. minutě přečíslili obranu Hané a střelou Dočkala zblízka šli do vedení. Hanákům chvíli trvalo, než se s terénem seznámili, ale v 16. minutě se obranou domácích probil Cibulec a prudkou střelou vyrovnal na 1:1. V prvním poločase měla obě mužstva několik šancí, ale brankáři a terén byli proti. V 58. minutě faulovali hosté v pokutovém území a nařízenou penaltu Zábranský proměnil – 2:1.  V posledních dvaceti minutách vrhli Hanáci všechno do útoku, ale žádná šance neskončila vyrovnáním. Naopak domácí využili v 90. minutě brejku a Kovaříkem uzavřeli skóre na 3:1.    

Příští sobotu 10. října 2020 v 15:00 hodin nastoupí Hanáci na umělce proti Sokolu Kožušany. Vypadá to, že se ale bude hrát bez diváků.

Hodnocení trenéra Hané Daniela Koláře: „Dnes jsme se nedokázali vyrovnat s těžkým podmáčeným terénem a proti motivovanému a fyzicky dobře připravenému soupeři jsme se nedokázali prosadit. Soupeř měl dnes větší touhu po vítězství a zaslouženě nás porazil.

Branky: 6. Jaroslav Dočkal, 58. Jakub Zábranský, 90. Lukáš Kovařík - 16. Tomáš Cibulec.

Rozhodčí: Němec – Kundrát, Labaš

ŽK: Sladký, Ruský, Dohnal (D)

Diváků: 50

Sestavy: 

Haná Prostějov: Marák – Jančiar (72. Strouhal), Macourek, Kumstát, Světlík – Hladký, Typner, Krupička, Jakub Novák (84. Ohlídal) – Cibulec, Zatloukal; Trenér: Daniel Kolář

Sokol Doloplazy: Konar – Sladký, Kovařík, Martin Dočkal, Dohnal – Stach, Jaroslav Dočkal, Zábranský, Tomíček (68. Vláčil), Ruský, Götzel; Trenér: Roman Götzel. (Oldřich Lošťák)

Poslat nový komentář