Držovické volby vyhrála opozice!

Držovické volby vyhrála opozice!
ilustrační foto drzovice.cz

Držovičtí mají za sebou volby do místního zastupitelstva. Proti sobě stála čtyři uskupení, stejně jako v předešlých volebních letech.

Účast ve volbách byla rekordní, k volbám dorazilo 68 procent obyvatel. Stávající starostka Blanka Kolečkářová získala pouze dva mandáty - svůj, a svoji dosavadní pozici v zastupitelstvu obhájila také místostarostka, Jana Pavlíčková - Hlebová.

Z volebního výsledku se velmi raduje opozice. Oslovili jsme Jaroslava Studeného, jednoho z bývalých opozičních zastupitelů. "Opozice byla tvořena dvěma kandidátními listinami - jmenovaly se Iniciativa a Za Držovice. Z obou kandidátek bylo zvoleno celkem pět osob. Za Držovice byli zvoleni tři - Jaroslav Studený, Jakub Martínek a Luboš Hrazdil. Za Iniciativu - Jana Kreplová a Renata Čižmárová. Jsme nesmírně rádi za dosažený volební výsledek i za velkou účast. Je znát, že lidé chtěli v Držovicích změnu! Děkujeme všem za účast ve volbách a hlavně těm, kteří přišli volit", nechal se slyšet Jaroslav Studený.

První zastupitelstvo by mělo být svoláno do čtrnácti dnů stávající starostkou Kolečkářovou. (red)

Komentáře

Paní Kolečkářová udělala za pár let ze zaostalé periferie Prostějova kvetoucí samostatnou vesnici. To musí uznat každý, kdo má oči. Takže hlavní práce je hotová a tak honem k funkcím. To je v ČR přeci normální.

Nikoliv obcane se svobodne rozhodli ve svobodnych volbach a svo vysokou volebni ucasti dali najevo ze ma ji dost soucasneho vedeni s preji si zmenu. Jen nekteri opozicni zastupitele v Prostejove budou zklamani protoze prisli o svoji spojenkyni, kterou davali za vzor Prostejovu

Teď zase polezou do zadku prostějovské radnici?To je ta změna?

Poslat nový komentář