Desátý ročník Colores Flamencos Olomouc začne již zítra!

Desátý ročník Colores Flamencos Olomouc začne již zítra!
Foto http://www.flamencool.cz

Od čtvrtka 26. července do neděle 29. července bude Olomouc žít Španělskem. Koná se jubilejní 10. ročník festivalu Colores Flamencos. Program nabídne například koncerty na náměstí či galavečer s hvězdami flamencového baletu Nuevo Ballet Español z Madridu.

V průběhu Colores Flamencos můžete čekat roztančená olomoucká náměstí, flamencové workshopy, koncerty, gastronomické večery a galavečer, který se koná 27. července v pavilonu A Výstaviště Flora. Návštěvníci se můžou těšit na představení Titanium, v němž se poprvé spojilo flamenco s tanečními styly, které vznikaly na ulicích velkoměst. Hip hop, break dance a flamenco se tak na pódiu v podání šesti brilantních tanečníků promění v úchvatnou podívanou, podpořenou skvělými hudebníky a stylovým nasvícením.

Vstupenky je možné zakoupit v síti Ticketportal, popř. osobně v Informačním centru na Horním náměstí v Olomouci. Závěr festivalu bude patřit španělskému kytaristovi jménem Rubéna Parejo.

Doprovodný program nabídne například filmovou přehlídkou v kině Metropol, dny španělské kuchyně v hotelu NH Collection Olomouc Congress, workshopy, fiestu na Horním náměstí. 

Celý program letošního festivalu najdete na facebookových stránkách nebo na oficiální facebookové události akce. (red)

 

Poslat nový komentář