Výrobky prostějovské likérky poprvé na PRAGUE BAR SHOW

Výrobky prostějovské likérky poprvé na PRAGUE BAR SHOW
ilustrační foto praguebarshow.cz

 

Společnost GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries čeká ve dnech 21. a 22. října historicky první účast na největší barmanské události v České republice, na PRAGUE BAR SHOW 2014.

V Novoměstské radnici předvede likérka hned několik výrobků - vodku 42 BLEND, stejně tak Starou mysliveckou a Hanáckou řadu. K předvádění a nabídce nápojů jsou připraveni dva odborníci na slovo vzatí – profesionální barmani, nositelé řady ocenění. Jedním z nich je i zakladatel Czech Flair teamu, Mistr Evropy 2004 z Moskvy, první vicemistr WORLD CUP TAIWAN v letech 2009 a 2011 Ondřej Slapnička, který bude se svým kolegou připravovat z lihovin, vyráběných v prostějovské likérce, nové a zajímavé drinky.

PRAGUE BAR SHOW  je jedinou akcí svého druhu v České republice. Zaměřuje se striktně na odbornou veřejnost . Jde o kombinaci seminářů, workshopů a veletrhu pouze pro profesionály z nápojové branže, kdy se návštěvníci setkávají s nejlepšími světovými experty, barmany, mixology, ambasadory značek, získávají nové vědomosti, inspirace a seznamují se s největšími trendy v oblasti nápojů. Jen pro představu, vloni se na této akci lidé seznámili téměř se 120 značkami od 45 distributorů nebo výrobců nápojů. (red)

Poslat nový komentář