Soutěžte s H Clubem. O grilované speciality!

Soutěžte s H Clubem. O grilované speciality!
Foto H Club
Další fotky: 
Soutěžte s H Clubem. O grilované speciality!

V květnu byl slavnostně otevřen Nový H Club, který v centru Prostějova nabízí neobvykle široké spektrum služeb. V jeho areálu najdete již oblíbenou stylovou restauraci, nabízející hostům stálé menu, ale také každodenní meníčka, která jsou plánována do budoucna také na rozvoz.

H Club disponuje také krásně upravenými prostory pro rodinné oslavy, hostiny, dětské párty, večírky, srazy až po velké akce typu svatby či firemní akce. Zabezpečení cateringu je přitom samozřejmostí. Součástí areálu je také tradiční moravský vinný sklípek. Další službou je možnost ubytování v kompletně vybavených pokojích, kdy součástí nabídky nejen pro hosty penzionu je také vířivka a sauna. Jedno z největších zařízení v Prostějově disponuje také částečně zastřešenou venkovní zahrádkou s grilem, která je v provozu každodenně. Již tradičně nabízí speciality na grilu, pečené makrely, grilovaná kuřata a další lahůdky dle denní nabídky. A právě k zahrádce s grilovanými dobrotami se vztahuje soutěž, kterou tímto H Club vyhlašuje. 

Stačí, když do 30. června napíšete na redakční e-mail PvNovinek redakce@pvnovinky.cz odpověď na otázku, z jakých sklepů zdejší vína pocházejí? Do předmětu napište H CLUB a nezapomeňte uvést své jméno a kontakt. Pro jednoho výherce máme poukaz na grilované speciality v hodnotě 400 korun.

Svým přihlášením do soutěže dáváte souhlas s užitím vašeho jména, e-mailu, telefonu i adresy k účelům losování a následného vyhlášení soutěže a předáním údajů partnerům akce či předání vstupenek či výher osobně. (red)

Poslat nový komentář