Těšte se na další Jiřinkové odpoledne. Bude oslavou desátin!

Těšte se na další Jiřinkové odpoledne. Bude oslavou desátin!
ilustrační foto plakát

Okrašlovací spolek města Prostějova pořádá 17. září tradiční Jiřinkové odpoledne. I letos bude věnováno jedné ze zakládajících členek, zesnulé Jarmile Pospíšilové. Navíc ale spolek oslaví deset let od svého znovuobnovení. Do Národního domu si tentokrát přizval nové hosty.

Letos budou součástí programu ukázky pletených modelů, ať strojově, či ručně. „Je to móda určená ke každodennímu nošení a vhodná pro jakýkoliv věk. Věřím, že se modely budou líbit,“uvedla za pořadatele Petra Kotrysová s tím, že své výtvory budou mimo ni prezentovat Karen Janíková a Lenka Štěpánková. K dokonalosti předvádějících zcela jistě přispěje i Ranae makeup Radky Koskové, která se bude prezentovat líčením. O kulturní zážitek se postará semifinalista Superstar Tomáš Jurenka a Taneční studio Jany Bálešové. Výzdobu a květinové vazby, které budou k vidění v přednáškovém sále, zajistí studio FLORIS Pavly Koutné.

"Už teď se těším na všechny, kdo si najdou čas a Jiřinkové odpoledne navštíví. Zcela jistě nebudou litovat," přidala pozvání Milada Sokolová, předsedkyně Okrašlovacího spolku města Prostějova. Program začne v 16,30 hodin v přednáškovém sále Národního domu Prostějov. (ber)

 

Poslat nový komentář