Jirka odjíždí do USA! A čeká ho peklo!

Jirka odjíždí do USA! A čeká ho peklo!
Foto archiv Jiří Procházka
Další fotky: 
Jirka odjíždí do USA! A čeká ho peklo!

V pátek ráno odjíždí prostějovský kulturista Jiří Procházka do Prahy, aby v sobotu ráno usedl do letadla, které ho dopraví do Miami na Floridě. Následující sobotu bude soutěžit a pokoušet se získat jako historicky první Čech zlatou medaili z této federace a také získat profesionální titul. Předtím ho ale čeká týden pekla.

„Čeká mě tzv. superkompenzace. První tři dny pijete 10-12 litrů vody čisté vody za den a celý den jíte jen maso a chodíte 2x denně cvičit, abyste vypálili glykogen ze svalů. Poté následují další tři dny, kdy necvičíte a pouze odpočíváte. První den už pijete pouze 0,6 l urologického čaje a cukrujete, což znamená, že jíte celý den rýži nebo racio chlebíčky, nic víc. Další den a v den soutěže už nebudu pít ani kapku vody a jídlo se opakuje. Díky tomuhle procesu mé svaly budou nacukrované, tvrdé, pevné a ostré,“ popsal drastickou přípravu Jirka. Jen tímto způsobem se ale kulturista dopracuje k tomu, že vypadá ve špičkové formě. „Je to paradox, vypadám skvěle, ale ve skutečnosti jsem na pokraji sil,“ neodpustil si Jirka.

Redakci slíbil, že o soutěži bude pravidelně informovat, takže nám, redakci a čtenářům, nezbývá, než mu držet pěsti. Když uspěje, proslaví Prostějov a vůbec Českou republiku ve světě.

Popřát k úspěchu mu ale budeme osobně moci až za delší čas. Po soutěži totiž zůstává další dva týdny v USA a absolvuje focení s nejlepšími fotografy světa z oblasti fitness. (ber)

Komentáře

zavodník je dobrej a jako člověk taky a i herec

Fakt je že Prostějov už nemusí "proslavovat" ten se díky korupci, dotacím a zlodějinám TK-+ na cokoliv se proslavil světově sám.... Smutné!

Zavodnik dobrej ale v hlave ma nasrano

Poslat nový komentář