Představujeme finalistky MISS středních škol 2011 (3)

Představujeme finalistky MISS středních škol 2011 (3)
ilustrační foto
Další fotky: 
Představujeme finalistky MISS středních škol 2011 (3)

Vstupenky na finálový večer jsou již v předprodeji v knihkupectví v Doně ve Svatoplukově ulici 28. Dívkám už se načítají hlasy posílané jednak smskami, jednak hlasováním v rámci internetových novin, které jim mohou vynést titul MISS Večerník nebo MISS Prostějovské Novinky.

Hlasovat pro MISS INTERNET 2011 můžete zde: http://pvnovinky.cz/miss-internet-2011. Galavečer soutěže MISS středních škol 2011 se nezadržitelně blíží a finalistky se již pilně připravují. Mají za sebou fotografování na zámku a v zámeckém parku v Čechách pod Kosířem, čeká je zkoušení šatů, účesů, líčení, nácvik volných disciplín, generálka. 

 

Dívka číslo 7. 

Kristýna Hlostová studuje Střední školu designu a módy v Prostějově. 

Měří 164 centimetrů, její život to je škola a tanec. Studuje ve 3. ročníku, takže zatím jí na jejího koníčka, který je velkým koněm, zbývá dostatek času. Ale věří, že i v předmaturitním ročníku všechno zvládne a po maturitě se chce věnovat profesionálně už jen tanci. 

“Do soutěže jsem se dostala ani sama nevím jak. Oslovil mě a kamarádku producent soutěže a najednou jsme měly podané přihlášky,” vysvětlila osmnáctiletá Kristýna. Hrála na klavír, nyní však veškeré své mimoškolní aktivity směřuje k tancování. Nejen sama tancuje, ale jako trenérka Taneční školy Hubený připravuje i děti v disciplíně discotance a učí tancovat už i nejmenší caparty v mateřských školách. Je tedy samozřejmé, že její volná disciplína v rámci finálového večera bude taneční.    

 

Dívka číslo 8. 

Pavlína Medříková je studentkou 3. ročníku Reálného gymnázia a základní školy města Prostějov. 

170 centimetrů vysoká studentka, jejímž nejoblíbenějším předmětem je angličtina, zatím nepřemýšlí o budoucnosti a je na vážkách, jakou další školu si ke studiu vybere. Její účast v soutěži miss má na svědomí přítel, který ji přihlásil. Zájmy a záliby této sedmnáctileté dívky jsou velmi široké a pestré. Má ráda tanec, jízdu na koni, věnuje se horolezectví na tréninkové stěně i venku na skalách, atletice a pak všemu kolem aut. Nevynechá žádný tuning v okolí a jako startérka odmávne kdejaké závody aut ve sprintu v okolí.

“Jako volnou disciplínu jsem si nejprve vybrala tanec. Ale pak jsem si řekla – jsme na Hané, tak předvedu něco v hanáckém stylu,” nastínila Pavlína své účinkování ve finálovém večeru. 

 

Dívka číslo 9.

Gabriela Marková studuje 3. ročník Gymnázia Jiřího Wolkera. 

Se svou výškou 170 centimetrů má dobré předpoklady pro sport a tomu se skutečně věnuje závodně – hraje tenis za Akademik sport centrum UP Olomouc. I proto má studium upraveno individuálním plánem a dochází v podstatě jen na zkoušky z jednotlivých předmětů. Baví ji psychologie a tu by chtěla zkusit studovat i na vsoké škole, i když je to podle ní těžké studium. Chce se také věnovat trenérství svého oblíbeného sportu.

„Do soutěže mě přihlásila kamarádka a spolužačka. V životě se má všechno zkusit, tak to taky beru,“ přiznala osmnáctiletá Gabriela. 

Protože se sportu věnuje hodně aktivně, moc času na jiné záliby jí nezbývá. Vzácnou volnou chvilku věnuje kultuře nebo kamarádům. Ve volné disciplíně bude parodovat videoklip.    (jap)

 

Aktuální pořadí MISS INTERNET 2011:

Adéla Špicerová (č. 6) 27%

Veronika Augustínová (č. 4) 21%

Gabriela Marková (č. 9) 18%

Michaela Mirohnová (č. 1) 11%

Monika Nevrlá (č. 5) 11%

Pavlína Medříková (č. 8) 5%

Yveta Keremidčievová (č. 2) 4%

Kristýna Hlostová (č. 7) 2%

Sofie Dohnalová (č. 2) 1%

Zatím hlasovalo 2.716 čtenářů.

Poslat nový komentář